торгівельне обладнання чернівці Черновцы
тел: (0372) 53-04-53

+38(099) 609-71-43
+38 (095)518-97-57
+ 38 (096) 916-15-90
 
koral.vip@gmail.com
    koral.09
 

КОМПЛЕКСНОЕ ОСНАЩЕНИЕ МАГАЗИНОВ, КАФЕ, БАРОВ
Нас советуют друзьям
Переводчик

Головна » 2014 » Сентябрь » 2 » Як правильно вибрати торгове обладнання
17:41
Як правильно вибрати торгове обладнання

Досконалість та індивідуальність – це мета, якої прагне досягнути власник будь-якого магазину. На невеликій території необхідно розмістити чимало різного товару. Та й розмістити слід так, аби це не мало „базарного вигляду”, а навпаки приваблювало і знаходилось у місці наглядному і зручному для покупця. Надати презентабельного вигляду вашому товару допоможе торгівельне обладнання. Зокрема, дизайн обладнання, яке пропонує компанія “Корал” залежить виключно від бажання його замовника.

 

дизайн магазина

Строгий стиль торгівельного обладнання дозволить зосередити увагу клієнта виключно на продукції. Адже достойне оформлення магазину підкреслюється не „стильовими надлишками декору”, а правильним компонуванням торгових вітрин, стелажів, вдалим використанням простору, грамотним відбиранням кольорової гами. Вони не лише зекономлять ваш торговий простір, але й підкреслять респектабельність вашого магазину. Власне, оформлення продукції, а не стелаж чи вітрина повинні привертати увагу клієнта.

 

Торгівельне обладнання - це засіб експонування продукції, і чим менше його видно, тим краще. Це як сервіс: якісний сервіс непомітний. Необхідно робити акцент на продукції, а не на місці, де вона розташована. Лише у страшному сні можна уявити собі ситуацію, коли покупець, замість того, щоб взяти із вітрини морозиво, довго розглядає модний бренд холодильного обладнання.

 

оборудование для магазина

 

Особливу увагу належить приділяти світловому оформленню. В невеликих магазинах чи у відділах торгових комплексів рекомендується використовувати верхнє освітлення. Його можуть забезпечити вмонтування над стелажем, дзеркальною вітриною і світлові елементи направленої дії.

 

Використання рекламних атрибутів, як фірмового стилю виробника підвищує статус магазину. Єдине стильове оформлення – передумова успіху вашого бізнесу.

 

Було б ідеально, якби завжди враховувалась залежність кольору торгового обладнання від умов розміщення товару і його особистих характеристик (матеріал з якого він виготовлений, колір, приналежність). Особливо це стосується презентації товарів сегменту non-food. Продати чорні черевики з чорної полиці майже нереально. Адже, чим більша цінова категорія товару, тим більші вимоги до його презентації, і тим ретельніше потрібно вибирати колір і тип торгового обладнання, а також аксесуари (освітлення, дзеркала і т. п).

 

торговое оборудование

 

Безсумнівно, відповідність кольорової гами торгового обладнання кольору дизайну магазина створює загальному вигляду концептуальну завершеність. Більшість спеціалістів вважають, що для покупця в магазині необхідно створити особливий настрій. На позитивне сприйняття товару впливає вигляд, конфігурація і колір обладнання, яке встановлено в торговому закладі. Конфігурація обладнання також впливає і на роботу персоналу: наскільки зручно розміщати товар на стелажах, як часто потрібно його поправляти тощо.

 

Необхідно намагатись використати усю площу, маленького чи порівняно великого торгового приміщення. Так, магазини, де площа дозволяє експериментувати, ефективне розміщення меблів має забезпечити повний доступ відвідувачів до товару. У невеликих магазинах розміщення можна вважати ефективним, якщо вдалось розмістити товар у вільному доступі.

Отже, за будь-яких обставин, визначальним у розміщенні є – максимальна доступність представленої продукції на стелажах, вітринах і прилавках. Кожен відвідувач магазину – потенційний покупець. Не так важливо, людина прийшла щось купити чи просто з цікавості. За умови правильного використання торгівельного обладнання, ваші відвідувачі стануть вашими покупцями.

 

Основне – відкритість представленої продукції. Досягнути цього можна за допомогою зменшення кількості перегородок і додаванням дзеркал в торгівельне обладнання. Будь-який стелаж, вітрина чи прилавок – все торгівельне обладнання повинне працювати на досягнення успіху! Воно повинно допомагати покупцю вибрати необхідний товар.

 

На закінчення, в умовах жорсткої конкуренції торгових закладів перевагу має той, хто готовий зробити внесок в якісний інтер’єр та  сучасне торгівельне обладнання, пам’ятаючи про гармонію цих складових.

Переглядів: 764 | Додав: uspih | Теги: оснащення магазину, оборудование для магазинов, торгове обладнання, дизайн магазинів, обладнання для магазинів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поиск
Поделиться
Календарь
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Мы Вконтакте


Торговое оборудование купить: стеллажи, витрины, кассовые боксы. холодильное оборудование,манекены© 1998-2019
Все права защищены.Компания "Корал" Разработка сайта Landingstudio

Торговое оборудование купить: стеллажи, витрины, кассовые боксы. холодильное оборудование,манекены© 1998
Все права защищены.Компания "Корал" Разработка сайта Landingstudio


Era.com.ua Объявления, каталог компаний Траст koral.at.ua Цена koral.at.ua koral.at.ua Tic/PR Настоящий ПР koral.at.ua Мы в Гугле